Dinamometre Dyno Test Kontrolü

Yamanlar Oto Ekspertiz Bahçelievler’de dinamometre testi, Alman malı BOSCH marka cihazlarla gerçekleştirilir. Bu test, araçların motor performansını ve ateşleme sistemlerini detaylı bir şekilde ölçmek için kullanılır.

Motor Performansı Ölçümü

Öncelikle, aracın motor beygir gücü ve torku ölçülür. Dinamometre testi sayesinde, aracın motor performansı ve kompresyonu hakkında güvenilir verilere ulaşılır.

Detaylı Analiz ve Karşılaştırma

Dinamometre testi, aracın motorunun performansını detaylı bir şekilde analiz eder. Bu sayede, aracın motorunun yorgunluğu hakkında bilgi sahibi olunur. Ayrıca, test sonuçlarıyla araçların performansı karşılaştırılarak, olası sorunlar tespit edilir.

Şanzıman Testleri ve Kontrolleri

Dinamometre testi sırasında, aracın şanzımanı da detaylı bir şekilde kontrol edilir. Tüm vites geçiş aralıkları incelenir ve şanzımanın vites geçişlerindeki vuruntular tespit edilir.

Yamanlar Oto Ekspertiz Bahçelievler’de yapılan dinamometre testi ile alacağınız veya almayı düşündüğünüz araçlar hakkında çok daha detaylı bilgilere kısa sürede sahip olabilirsiniz. Teknolojinin güvenilir verileriyle, araç alım satım işlemlerinizde yanınızdayız. Güvenilir ve detaylı raporlarımız ile aracınızın gerçek performansını ölçün ve sorunsuz bir sürüş deneyimi yaşayın.